Hlavní obsah

Baroš si po dvou měsících zahrál za Lyon při výhře 5:0

PAŘÍŽ

Přesně po dvou měsících dostal útočník Milan Baroš opět šanci zahrát si v dresu Lyonu. Český fotbalista v neděli nastoupil v 69. minutě do utkání francouzské ligy proti Štrasburku, nad kterým obhájci titulu zvítězili jednoznačně 5:0. Krátce po svém příchodu na hřiště Baroš pěknou akcí připravil čtvrtý gól zápasu pro Françoise Clerka.

Článek

Dvakrát skóroval Švéd Kim Källström. Dvanáctou brankou v sezoně si pojistil vedení v tabulce střelců Karim Benzema, kterého Baroš v závěru vystřídal. Lyon zvýšil svůj náskok na prvním místě na šest bodů.

Ani hattrick švédského kanonýra Johana Elmandera nepomohl fotbalistům Toulouse k bodům na hřišti Bordeaux. Elmander se trefil třikrát během jedenácti minut a sám tak dotáhl tříbrankový náskok, kteří si domácí zajistili již v první půli. Ovšem tři minuty před koncem, když hosté už hráli bez vyloučeného Dieuze, se prosadil domácí Ducasse a stanovil konečné skóre na 4:3 pro Bordeaux.

Výsledky 16. kola Ligue 1:
Bordeaux - Toulouse 4:3 (7. a 39. Wendel, 33. Diarra, 87. Ducasse - 63. z pen., 72. a 74. Elmander), Valenciennes - Rennes 3:0 (65. a 75. Pujol, 12. Savidan), Lyon - Štrasburk 5:0 (12. a 80. z pen. Källström, 18. Juninho, 64. Benzema, 77. Clerc).

Reklama

Související témata: