Hlavní obsah

O Kollera se zajímá Olympique Marseille

PAŘÍŽ

O českého fotbalového útočníka Jana Kolera se podle sobotního vydání francouzského listu Le Parisien zajímá Olympique Marseille. List to píše s odvoláním na blíže neupřesněné zdroje, podle nichž považuje populární klub získání Kollera za prioritu.

Článek

Během nedávného mistrovství Evropy v Portugalsku nešetřili francouzští sportovní komentátoři chválou na adresu českého obra. Olympique Marseille ho chce získat jako na náhradu za svého kanonýra Didiera Drogbu, který by měl v pondělí podepsat smlouvu s Chelsea.

Koller, který má v Borussii Dortmund kontrakt do roku 2006, by se ani v případě dohody na stadionu Vélodrome nepotkal s žádným ze svých krajanů. Štěpán Vachoušek byl totiž zapůjčen do Austrie Vídeň a také Rudolf Skácel má podle všeho namířeno na hostování, ve hře je shodou okolností bývalý Kollerův klub Anderlecht Brusel.

Marseille by prý chtěla získat také řeckého obránce Michalise Kapsise z krachujícího klubu AEK Atény. Kapsis byl jednou z opor mužstva, jež získalo v Portugalsku zlaté medaile.

Reklama

Související témata: