Hlavní obsah

Přísní Francouzi zvažují vyřazení Nasriho z reprezentace. Baroš by si u nich nekopl

Paříž

Brát si přísný metr podle francouzské fotbalové reprezentace, Milan Baroš by si zřejmě za repre už nekopl. A ani by nemusel oznamovat konec kariéry v nároďáku. Záložníkovi Samiru Nasrimu hrozí za konflikt s novinářem po prohraném zápase se Španělskem vyloučení z reprezentačního mužstva na dva roky. Podle listu L'Equipe prý bude francouzský fotbalový svaz k pětadvacetileté hvězdě Manchesteru City nekompromisní.

Foto: Charles Platiau , Reuters

Francouzský kouč Laurent Blanc utěšuje Samira Nasriho po vyřazení se Španěly.

Článek

O trestu by měl jednat výkonný výbor svazu, který se bude zabývat přestupky dalších hráčů Hatema Ben Arfy, Yanniho M'Vily a Jérémyho Meneze. "Fotbalová federace má jasná pravidla a pokud došlo k jejich porušení, padnou tresty," řekla ministryně sportu Valérie Fourneyronová.

Nasri se do konfliktu s novinářem dostal po čtvrtfinále se Španělskem, do kterého zasáhl jako náhradník. Na žádost o zhodnocení zápasu reagoval velmi rozhořčeně a žurnalistu zasypal sprškou nadávek. Na závěr ho vyzval, aby si to s ním šel vyřídit jako chlap s chlapem. Fotbalistu za to odsoudil reprezentační trenér Laurent Blanc i vedení svazu.

Reklama

Související témata: