Hlavní obsah

Vstupenky na semifinále a finále ME jsou stále k mání

Praha

Češi se vytoužené medaile nedočkali, fotbalové mistrovství Evropy hráčů do 21 let pořádané Českou republikou ale zdaleka nekončí. Naopak, turnaj vstupuje do rozhodující fáze. Vstupenky na sobotní zápasy semifinále a také úterní finále jsou stále k dispozici na oficiálním webu turnaje www.u21euro2015.cz.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Švédský útočník Branimir Hrgota (vlevo) se snaží vyzrát na portugalského obránce Raphaela Guerreira.

Článek

Chybělo jen málo, aby se na semifinále chystal také český tým. Čtyři získané body však nakonec nestačily. Turnaj přesto stále nabízí atraktivní zápasy.

„Přestože český tým přišel o postup do vyřazovací fáze, závěr turnaje i tak nabídne fantastickou podívanou. Fanoušci v Olomouci a Praze by si takovou šanci neměli nechat ujít, vstupenky jsou na našem webu pořád k mání a nepochybujeme, že atmosféra na všech třech zápasech bude vynikající jako během celého turnaje," zve fanoušky do hlediště Petr Fousek, předseda organizačního výboru.

Úvodní sobotní semifinále mezi Portugalskem a Německem začíná na olomouckém Andrově stadiónu v 18:00, druhý duel a očekávané severské derby mezi Dánskem a Švédskem startuje na pražské Letné ve 21:00. Vstupenky je možné pořídit za 200 a 250 korun. Finále je na programu v úterý 30. června ve 20:45 v pražském Edenu a vstupenky stojí 250 a 350 korun.

Reklama