Hlavní obsah

Spoluhráč zosnoval únos Davida Beckhama

MANCHESTER

Chvíle hrůzy prožil David Beckham, když se stal tento týden obětí únosu. Jak se ale nakonec ukázalo, šlo jen o žert, natáčený skrytou kamerou. Zajetí kapitána anglické reprezentace si objednal jeho týmový kolega Rio Ferdinand, který akci zakomponoval do svého nového televizního pořadu World Cup Wind-Ups.

Článek

Hvězda Realu Madrid nasedla v Manchesteru beze stínu podezření do limuzíny v domnění, že se pojede na setkání se sponzory. O chvíli později ale řidič sjel z plánované trasy a namířil si to do jedné z nechvalně proslulých čtvrtí. Když navíc začal vést podivné řeči, Beckham neváhal, na semaforech vyskočil z auta a začal prchat.

Po přibližně 100 metrech ho ale dostihl Ferdinand, který celou akci sledoval z dalšího auta, a situaci mu vysvětlil. Beckham prý věc přijal s velkým pobavením. "Reagoval s humorem. Byl to jeden z našich nejlepších fórků," řekl nadšený Ferdinand.

Podle listu Sun ale Beckham v prvních chvílích "únosu" prožíval opravdová muka. "David měl pořádný strach. Ten gag byl sehraný hodně přesvědčivě. Všechno jim to sežral," řekl listu jeden z Beckhamových přátel. Ferdinand už dříve nachytal skrytou kamerou i další reprezentační kolegy. Jeho oběťmi se stali například Wayne Rooney či David James.

Reklama