Hlavní obsah

Světový šampionát v Brazílii už má svou sexy múzu

Rio de Janeiro

Světový šampionát v Brazílii sice začne až za pět měsíců, ale organizátoři už zvolili fotbalovou sexy múzu. Stala se jí šestadvacetiletá modelka Aline Bernardesová. O jejím vítězství rozhodly v pořádaném konkursu nejen tělesné proporce, ale údajně i znalosti. O fotbale a brazilské reprezentaci toho věděla ze všech krásek nejvíc a proto si vysloužila titul „Nevěsta Světového poháru.“

Foto: Sport.cz

Brazilská modelka Aline Bernardesová se stala sexy múzou světového šampionátu.

Článek
Fotogalerie

Brazilci sice mají s pořádáním světového šampionátu starostí nad hlavu, neboť výstavba stadiónů je ve skluzu, o dopravní infrastruktuře nemluvě, dokonce i samotný předseda FIFA Sepp Blatter se do nich opřel a prohlásil, že žádná jiná země nebyla v minulosti s přípravou šampionátu tak pozadu.

„Kanárci" si však z kritiky nic nedělají a jedou podle svých plánů. Do nich patřila i volba sexy múzy. Z konkursu, do něhož se přihlásilo několik stovek modelek, vyšla nakonec vítězně šestadvacetiletá Aline Bernandesová. Oslnila porotu vzhledem, mírami i fotbalovými znalostmi.

Vysloužila si titul Nevěsta Světového poháru a od té chvíle je v jednom kole. Fotí pro časopisy, pózuje na rozestavěných stadiónech, natáčí propagační videa... Fotbalové fanoušky zaujala natolik, že na svůj účet na Twitteru přilákala už přes 32 tisíc příznivců.

Reklama

Související témata: