Hlavní obsah

Mladík opět řádil! Naděje Arsenalu smetla na hvězdně obsazeném turnaji dalšího soupeře

Charlotte/Praha

Pokud takhle bude pokračovat, ještě o něm bude hodně slyšet. Teprve dvacetiletý mladík Eddie Nketiah řádí v dresu Arsenalu na hvězdně obsazeném turnaji International Champions Cup. Nejdříve vstřelil gól Bayernu a rozhodl tak o výhře londýnského klubu 2:1, v zápase proti Fiorentině se dokonce blýskl dvěma trefami. A zejména při té první si ve vápně počínal jako zkušený mazák.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Mladíci v dresu Arsenalu v přípravě září. Fiorentinu vyprovodili třemi gólyVideo: Relevent Sports LLC, sntv

 
Článek

V rámci sedmého ročníku turnaje International Champions Cup jsou k vidění opravdu hvězdné týmy, kromě již zmíněných třeba Juventus, Real Madrid, Manchester United, Tottenham oba milánské celky, Benfica nebo Atlético Madrid.

Ačkoli jde stále „jen" o přípravu, díky obsazení je to kvalitní prověření před nadcházející sezonou. I proto je potřeba brát střeleckou fazonu mladého útočníka se vší vážností. A pokud bude v těchto výkonech pokračovat, je možné, že ho uvidíme pravidelně nastupovat i v ostrých zápasech.

Londýnský celek může mít ze svých mladých hráčů celkově radost. Po dvou gólech Nketiaha totiž třetí trefu do sítě Fiorentiny přidala další naděje Gunners, tentokrát devatenáctiletý záložník Joe Willock.

Reklama