Hlavní obsah

VIDEO: Fanoušek provokoval Beckhama, ten na něj vystartoval

NEW YORK

Anglický fotbalista ve službách zámořského klubu LA Galaxy David Beckham má nervy na pochodu poté, co o něm americký týdeník In Touch napsal, že si údajně užíval se dvěma prostitutkami. Dobírají si ho nejen bulvární média, ale i fanoušci. A Beckham pění. Poslední výstup měl po páteční prohře s New Yorkem Red Bulls na chodbě před kabinami.

Foto: Lori Shepler, ČTK/AP

David Beckham

Článek

Podle videa, které zveřejnil britský bulvár News of the World, na něj jeden z fanoušků pokřikoval, aby už „skoncoval s prostitutkami“. Beckham to zaslechl a rozhodl se, že to nenechá bez odezvy.

Otočil se, napochodoval až k vystrašenému fanouškovi a nakvašeně přijal fakt, že chlapík má na sobě dres jeho klubu Galaxy. Pak muži řekl, ať to zkusí zopakovat. Provokatér to odmítl. Beckham se odvrátil, ale po cestě do kabin se ještě jednou otočil, ukázal si na obličej a zavrčel: „Řekni mi to do očí.“ Pak zmizel v chodbě.

Beckham odmítá, že by kdy s šestadvacetiletou kněžkou lásky Irmou Nici spal. Její tvrzení označil za nepravdivá, směšná a žaluje vydavatele časopisu, jeho editory i samotnou prostitutku v přepočtu o 150 miliónů korun. „Nemohou otisknout cokoliv a myslet si, že jim to projde,“ zdůraznil.

Anglický záložník je již jedenáct let ženatý s Victorií, někdejší členkou dívčí skupiny Spice Girls. S ní má také tři syny.

Reklama