Hlavní obsah

Z fotbalového kanonýra Necida je čerstvý ženáč

PRAHA

Z fotbalového kanonýra Tomáše Necida je čerstvý ženáč. V pátek v jednu hodinu odpoledne pojal jednadvacetiletý útočník reprezentace a CSKA Moskva v Ledeburské zahradě na pražské Malé Straně za choť dlouholetou přítelkyni Kláru Vocáskovou.

Foto: Roman Vondrouš, ČTK

Fotbalový reprezentant Tomáš Necid se oženil 1. července v Praze s Klárou Vocáskovou.

Článek

Mladému páru k sňatku blahopřáli především hosté z fotbalového prostředí. Na obřadu nechyběli obránce Tomáš Sivok, bývalí Necidovi spoluhráči z pražské Slavie Martin Latka a Marek Suchý, který se pro změnu ženil ve středu na zámku v Dobříši. Přijel také záložník Luboš Kalouda, jenž se s Necidem setkal v CSKA Moskva.

Z ruské metropole za Necidem dorazili kouč armádního velkloklubu Leonid Sluckij nebo středopolař Pavel Mamajev. Všichni se pak z centra Prahy přesunuli do dejvického hotelu Praha, který Necid dobře zná z reprezentačních srazů. K jídlu se zde na pozdní oběd servíroval tradiční vývar s játrovými knedlíčky a jako hlavní chod následovala svíčková s houskovými knedlíky.

Necid svatbu zvládl s grácií, přestože ji musel "přetrpět" s poraněným kolenem. S ním jde v pondělí v Barceloně na operaci, při které mu lékaři spraví přetrhané vazy.

Reklama

Související témata: