Hlavní obsah

VIDEO: Trenér San Lorenza se chtěl v Buenos Aires poprat na ulici

Buenos Aires

Trenér fotbalistů San Lorenza Ricardo Caruso Lombardi se v Argentině postaral o pořádný rozruch. Před televizním studiem v Buenos Aires se pohádal s asistentem svého předchůdce u týmu Fabiem Garciou a chtěl se s ním na ulici poprat.

Caruso Lombardi se chtěl prát na ulici

 
Článek

Hádka podle agentury Reuters odstartovala už v nedalekých v garážích kvůli Lombardiho kritice bývalého trenéra San Lorenza Leonarda Madelóna. Garcia poté padesátiletého kouče údajně udeřil a utekl před ním na ulici. Lombardi ho však pronásledoval a přestože byla k incidentu přivolána policie, pokusil se Garciu napadnout.

Lombardi, který si během hráčské kariéry kvůli tvrdému stylu vysloužil přezdívku "Pila", přišel do San Lorenza v dubnu. Od svého nástupu neustále kritizoval Madelónovu práci, zejména špatnou fyzickou připravenost fotbalistů.

Prostořeký Lombardi se do podobné roztržky nedostal poprvé. V Argentině už vystřídal šestnáct klubů a má pověst specialisty na záchranu. Tu si od něj slibuje i vedení San Lorenza, které je v tabulce na 17. místě a míří do baráže.

Reklama

Související témata: