Hlavní obsah

VIDEO: Opojený Maradona! Při oslavě narozenin v Indii balil modelku a zpíval fanouškům

Kerala
Aktualizováno

Jeden z nejlepších hráčů fotbalové historie Diego Maradona se znovu pořádně odvázal. Stalo se tak v Indii, kde legendární Argentinec předčasně oslavil své 52. narozeniny, které má oficiálně až v úterý 30. října. A kontroverzní muž, kterého mnoho let obklopuje řada skandálů, si celou párty pěkně užil.

Diego Maradona tančí.

 
Článek

Diego Maradona zpívá a ochutnává narozeninový dort.

Světový šampión z roku 1986 si vybral k oslavě narozenin Indii a v miliardové asijské zemi to pořádně roztočil.

Mírně opojený Maradona nejprve flirtoval a tančil s bývalou indickou miss krásy Ranjininou Haridasovou a ostýchavý přitom rozhodně nebyl. Svou "partnerku" následoval v krouživých indických pohybech, poté ji chytil okolo pasu a celou show pořádně nastartoval. Mezitím ještě stihl do burcujícího davu napálit fotbalový míč.

Několika tisícům fanoušků Maradona dokonce předvedl své pěvecké umění, když po svém interpretoval jeden ze songů zpěváka Rickyho Martina. Na závěr přišlo na řadu slavnostní krájení narozeninového dortu a Maradona, dnes již pěkně obtloustlý, si s radostí dopřával každý kousek. Místo ubrousku pak použil svůj argentinský reprezentační dres. Těžko říct, zda budou v Jižní Americe na svou modlu po téhle párty stále pyšní.

Reklama