Hlavní obsah

Násilnice Solová. Brankářka USA byla zatčena za útok na sestru se synovcem

Seattle

Dvojnásobná olympijská vítězka a brankářka fotbalistek USA Hope Solová byla zatčena kvůli podezření z domácího násilí. Na rodinné oslavě v Kirklandu podle listu Seattle Times napadla sestru a synovce. V pondělí se kvůli incidentu musí dostavit ke kirklandskému soudu, do té doby zůstane v cele.

Foto: Stringer, Reuters

Americká brankářka Solová čelí obvinění z domácího násilí.

Článek

Dvaatřicetiletá Solová, jež s Američankami vyhrála olympijský turnaj v Pekingu i v Londýně, patří v USA ke sportovním hvězdám. V Kirklandu ve státu Washington, v němž bydlí a chytá za klub Seattle Reign, se zúčastnila velké rodinné oslavy. Když po půlnoci přijela přivolaná policie, fotbalistka prý jevila známky opilosti a agrese.

„Situace se vymkla kontrole. Sedmnáctiletý synovec i její sestra měli viditelná zranění. Po výslechu svědků došli policisté k závěru, že Solová agresi vyvolala," citoval list policejního důstojníka Mika Murrayho.

Potíže s násilím musela Solová za asistence policie řešit i před dvěma lety. Tehdy ale byla obětí, neboť ji den před svatbou napadl partner. Za bývalého hráče amerického fotbalu Jerramyho Stevense se o den později po jeho propuštění z vazby provdala.

Reklama

Související témata:
Domácí násilí
  2 : 2 Leverkusen - AS Řím 2 : 2 dohráno
20240509T21 : 00:00+0200
Leverkusen vs. AS Řím
Leverkusen vs. AS Řím
Leverkusen
AS Řím
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.