Hlavní obsah

Fotbalisté Slovácka vypadli v Třebíči z Poháru ČMFS

TŘEBÍČ

Fotbalisté prvoligového Slovácka dnes prohráli v druhém kole Poháru ČMFS s divizní Třebíčí po střelbě pokutových kopů 1:4. V normální hrací době skončilo utkání nerozhodně 2:2.

Foto: Petr Horník, Právo

Smutný fotbalista Slovácka Lukáš Kubáň

Článek

Slovácko je po Mladé Boleslavi druhým vyřazeným klubem z první ligy. Program druhého kola poháru završí zápas Dvůr Králové - Liberec, který se bude hrát 16. září.

Vstup do zápasu Slovácku vůbec nevyšel, neboť po čtvrthodině hry zužitkoval dvě zaváhání jeho obránců Pospíchal, který dvakrát překonal brankáře Kubáska. Slovácko se po inkasovaných brankách probralo z útlumu, zpřesnilo hru středové řady a po šesti minutách zkorigoval stav Smetana, jenž zužitkoval po Urbánkově pasu Rackovu přesnou přihrávku do gólové šance.

Ovšem v dalším průběhu hry se Slovácko proti bojovnému soupeři dál trápilo, nedařila se mu kombinace. Po změně stran se podařilo střídajícímu Gondovi vyrovnat, když se štěstím dotlačil míč z brankové čáry do sítě. V závěrečných pěti minutách sice mělo Slovácko výraznou převahu, Gonda ani Abrahám však svoje šance neproměnili. Naopak z protiútoku mohl skórovat Řezáč, jehož střelu však Kubásek vyrazil. To ale nakonec Třebíči nečekanou postupovou radost nesebralo.

Utkání 2. kola Poháru ČMFS:
HFK Třebíč - 1. FC Slovácko 2:2 (2:1), pen. 4:1
Branky: 14. a 16. Pospíchal - 22. Smetana, 58. Gonda. Rozhodčí: Zelinka - Pelikán, Marek. Diváci: 1000.
Sestava Slovácka: Kubásek - Randa, Němčický, Struhár, Urbánek - Racko (46. Gonda), Kordula, Valenta (84. Abrahám), Cleber - Smetana (67. Kerbr), Ondřejka. Trenér: Mazura.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.