Hlavní obsah

Liberec si počínal zákeřně, hraje takhle jenom proti nám! Vím proč, ale neřeknu to, zlobil se Ščasný

Praha

Z postupu do semifinále MOL Cupu měl samozřejmě radost. Tu však přebila zlost nad tvrdě vedeným zápasem. Trenér Sparty Zdeněk Ščasný po středeční čtvrtfinálové odvetě MOL Cupu, ve které Pražané porazili Liberec góly Jiráčka a Fataie 2:0, vyslovil značné výhrady k pojetí hry Slovanu.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Podle Zdeňka Ščasného hrál Liberec zákeřně.

Článek

„Snažím se rozlišovat agresivitu a zákeřnost. Dneska jsem tam viděl mnoho zákeřností. Zákroky zezadu, úplně šílené. Například na Frýdka. Ale nepřekvapilo mě to, očekával jsem to. Takhle to ze strany Liberce probíhá, ovšem jenom proti nám," zlobil se Ščasný.

Proč si to myslí? „Vysvětlení mám jasné, ale nechám si ho pro sebe, nebudu to pouštět ven," prohlásil tajemně letenský kouč, který prý hráče na způsob hry Liberce před zápasem upozorňoval.

„Dlouho to kousali, v závěru už to neunášeli," podotkl Ščasný. Narážel zřejmě také na konflikt hostujícího Bakoše s kapitánem Sparty Kováčem, který byl po souboji s libereckým útočníkem notně nakvašený, spoluhráči ho museli uklidňovat.

Agresivita? O té nepadlo slovo, říká Trpišovský

„O přehnané agresivitě nepadlo v naší kabině ani slovo, chceme soupeře přehrávat fotbalově," pronesl v klidu kouč Slovanu Jindřich Trpišovský, který si stěžoval na mizernou produktivitu týmu.

„Měli jsme v obou utkáních dostatek šancí, abychom podstoupili. Jenže jsme z nich vyprofitovali pouze dva góly v prvním zápase. Sparta naopak v odvetě z první rány dala branku, navíc krásnou. Produktivita je náš velký problém," povzdechl si Trpišovský. „Chtěli jsme jít dál, bohužel," doplnil.

Jeho letenský kolega měl z postupu radost, ovšem vzhledem k nabitím programu Sparty ho upřímně označil za komplikaci. „Jsem rád, že jsme postoupili, ovšem jestli pohár dohraje juniorka, mě netrápí. Pro mě je důležitá liga a Evropská liga," pověděl Ščasný.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články