Hlavní obsah

Fantazie! Český talent poprvé chytal za áčko Liverpoolu

Liverpool
Aktualizováno

Na tuhle chvíli talentovaný český gólman čekal. A konečně přišla. Sedmnáctiletý fotbalový brankář Vítězslav Jaroš si poprvé zachytal za první tým Liverpoolu. Za vítěze Ligy mistrů nastoupil do druhého poločasu čtvrtečního přípravného utkání proti Tranmere a přispěl k jasné výhře nad nováčkem třetí ligy 6:0.

Foto: Profimedia.cz

Sedmnáctiletý fotbalový brankář Vítězslav Jaroš si poprvé zachytal za první tým Liverpoolu

Článek

Jaroš přišel do Liverpoolu v roce 2017 z pražské Slavie a působí v mládežnickém týmu. V duelu s Tranmere vystřídal za stavu 3:0 Belgičana Simona Mignoleta.

V polovině května v rozhovoru pro Sport.cz Jaroš nadšeně hlásil, že se během léta posune do liverpoolského výběru do 23 let a bude čekat na svou šanci. "U áčka jsou čtyři brankáři, já jsem vlastně pátý v pořadí. Takže kdyby někdo třeba odešel na hostování, tak by šance určitě byla," vykládal před dvěma měsíci s tím, že si užívá každý zápas, kdy dostane příležitost ukázat se.

Dobře věděl, že se mu uplynulá sezona povedla. "Chytal jsem za osmnáctku, mládežnickou Ligu mistrů, vyhráli jsme FA Cup. Bylo to skvělé," zářil spokojeností. Však si také vysloužil chválu od německého manažera Kloppa, když trénoval s áčkem Reds.

Teď si mladý Čech splnil další sen. V přípravě si zachytal za áčko Liverpoolu a nic na tom nemění fakt, že šlo o přípravu. Nedostal gól, vítěz Ligy mistrů vyhrál 6:0, co lepšího si mohl Jaroš přát?

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články