Hlavní obsah

Vedení Chelsea nevadí, když se fotbalisté živí hamburgery

LONDÝN

Hranolky, hamburgery a další nezdravá jídla jsou prý pravidelnou součástí jídelníčku fotbalistů Chelsea. Podle francouzského hráče Florenta Maloudy totiž můžou hvězdy londýnského celku jíst, co se jim zlíbí, dokud mají na hřišti výsledky.

Článek

"V klubu nikdo nehlídá, co a kdy jíte," řekl britskému listu The Mirror Malouda, který přišel do Anglie v létě za 13,5 miliónu liber z Lyonu. "Můžete jíst cokoliv, pít kolik koly chcete, ale musíte na hřišti dokázat, že vám to nevadí ve špičkových výkonech," prohlásil.

Stravování ostrovních fotbalistů ho prý nepříjemně překvapilo. "Ještě že jsem sem přišel až v sedmadvaceti. Nedokážu si představit, že bych celou kariéru jedl to, co angličtí hráči," dodal Malouda.

Francouzský reprezentant si také postěžoval, že Chelsea vůbec nepomáhá novým hráčům s adaptací na život v Anglii. "Vykašlali se na mě. Když jsem přijel do Londýna a sháněl bydlení, šel jsem za člověkem v klubu, který má na starosti ubytování hráčů. Vytočil číslo realitní kanceláře, podal mi telefon, a tím to pro něj skončilo," rozčiloval se Malouda.

"Proto ještě nemám do domu zavedenou televizi a internet. Jediné, co jsem zvládl, bylo objednání telefonu," dodal.

Reklama

Související témata: