Hlavní obsah

Manažer Middlesbrough Southgate by rád získal Baroše

MIDDLESBROUGH

Český reprezentační útočník Milan Baroš nesplnil očekávání po jeho přestupu do francouzského klubu Olympique Lyon, a tak by se mohl vrátit do Anglie. O jeho služby projevil zájem Gareth Southgate, manažer Middlesbrough. Do týmu několikanásobného francouzského mistra přišel v lednu výměnou za Nora Johna Carewu, který putoval opačným směrem do anglické Aston Villy.

Článek

Trenér Lyonu Alain Perrin přiznal, že nepovažuje Baroše za hráče základní sestavy a připustil možnost jeho odchodu do Middlesbrough, nebo do některého z dalších zájemců v anglické Premier league.

Baroš se nechal slyšet, že možná bude muset odejít, aby si zachoval místo v národním týmu České republiky. Southgate ale cítí, že Lyon by si Baroše měl nechat pro další boje v jarní části Ligy mistrů.

„Je tu několik hráčů, o které bychom měli zájem,“ řekl pro server Skysports.com Southgate. Mluví se například o Dariusu Vassellovi. „Probereme spoustu jmen během několika příštích týdnů. Také není vyloučeno, že někdo přijde na hostování,“ pokračoval manažer Middlesbrough. "Někteří hráči budou k dispozici, protože jejich týmy vypadly z Ligy mistrů. Ale Lyon pokračuje, takže si nemyslím, že bude Baroš volný,“ řekl na závěr bývalý reprezentant Albionu.

Reklama

Související témata: