Hlavní obsah

Manchester United: Ronaldo není na prodej

PRAHA

Anglický fotbalový klub Manchester United se rozhodl rozptýlit páteční spekulace, které vidí jeho hráče Cristiana Ronalda na půl cesty do španělského týmu Realu Madrid. Vedení současného mistra Premier League vydalo na svých stránkách jasné stanovisko. „Klub nebude reflektovat žádné nabídky, Cristiano Ronaldo není na prodej,“ stojí v klubovém prohlášení.

Článek

Portugalský záložník anglického týmu, pro nějž probíhající evropský šampionát skončil čtvrteční čtvrtfinálovou porážkou s Německem, se nechal slyšet, že by nechtěl promrhat šanci, která může přijít jednou za život.

Neutuchající spekulace o přestupu Ronalda do klubu Bílého baletu svým tvrzením ještě rozvířil sám hráč. „V nejbližších dnech uvidíme, jestli se budeme moct dohodnout. Možnosti jsou veliké, ale jak říkám, nezáleží to na mně,“ řekl na serveru goal.com střelec 92 dvou branek v 239 odehraných zápasech za Manchester United.

Třiadvacetiletý hráč se nyní může zabývat už jen klubovými povinnostmi, jelikož s Portugalskem skončil své vystoupení ve čtvrtfinále, kde jeho tým porazilo Německo 3:2. „Všichni jsme smutní. Opravdu jsme chtěli ten zápas vyhrát, protože jsme věděli, že by nám pak chyběl už jen krůček do finále. Máme lepší tým než Německo, ale rozhodl výsledek,“ řekl na rovinu Ronaldo.

Reklama

Související témata: