Hlavní obsah

Bednář se v přípravě West Bromwiche trefil do sítě Mallorky

PRAHA

Český fotbalový útočník Roman Bednář opět připomněl své střelecké kvality, když zařídil West Bromwichi remízu v sobotním přípravném utkání s Mallorkou. Hosté sice vedli, ale Bednář nastoupil do druhé půle a již po šesti minutách vyrovnal na konečných 1:1.

Foto: PRÁVO/Václav Jirsa

Český fotbalista Roman Bednář.

Článek

Bednář, který se s klubem připravuje na působení v nejvyšší anglické lize, se prosadil dorážkou střely svého kolegy z útoku Millera. Následně si vytvořil hned několik šancí na to, aby dostal West Bromwich do vedení, ale druhou branku již nezaznamenal. "Je vždy dobré, když se člověk střelecky prosadí. Pomůže mi to, abych si před startem soutěže víc věřil," uvedl český útočník pro oficiální stránky klubu.

V brance West Bromwiche se objevila letní posila Scott Carson, kterého o poločase vystřídal veterán Kiely. Místo tak nezbylo na českého brankáře Michala Daňka.

Příliš se nedařilo Marku Jankulovskému, který odehrál první poločas při porážce AC Milán v přípravném utkání s Manchesterem City. O jedinou branku zápasu se postaral Bulhar Božinov. Milánský celek, který neprožívá vydařenou přípravu, nastoupil bez svých ofenzivních hvězd, když v útoku hrál mladý italský reprezentant Paloschi.

Reklama

Související témata: