Hlavní obsah

Aston Villa získala nejlepšího fotbalistu skotské ligy Cuellara

BIRMINGHAM

Španělský fotbalista Carlos Cuellar se stane posilou Aston Villy. Anglický klub se již dohodl s Glasgow Rangers na odstupném ve výši 10 miliónů eur. Nejlepší hráč posledního ročníku skotské ligy by měl v úterý v birminghamském celku podstoupit zdravotní prohlídku a podepsat smlouvu.

Článek

"Rangers je fantastický klub a na naši cestu Pohárem UEFA v minulém roce nikdy nezapomenu," vzpomínal Cuellar na webových stránkách Rangers na postup týmu do finále Poháru UEFA. "Moje ambice však vždycky byla dostat se do španělské reprezentace. Doufám, že mi k tomu pomůže, když budu hrát za Aston Villu v nejlepší lize světa," řekl.

Sedmadvacetiletý ofenzivní záložník do Rangers přišel teprve před rokem ze španělské Pamplony. Ve skotské lize nastoupil ke 36 zápasům, ve kterých zaznamenal čtyři branky. Zároveň byl ústřední postavou Rangers v boji o titul, který jim nakonec o tři body sebral konkurenční Celtic.

Cuellar je již sedmou posilou Aston Villy. Ambiciózní celek již získal Curtise Daviese, Steva Sidwella, Brada Friedela, Brada Guzana, Nickyho Shoreyho a Luka Younga.

Reklama

Související témata: