Hlavní obsah

Záložník Valero se zřejmě stane novou posilou West Bromwiche

WEST BROMWICH

Talentovaný španělský záložník Borja Valero z Mallorky by se měl podle informací BBC brzy stát spoluhráčem českých fotbalistů Romana Bednáře a Michala Daňka v anglickém West Bromwichi Albion. Trenéra nováčka Premier League Tonyho Mowbrayho zaujal ve vzájemném přípravném duelu před deseti dny natolik, že je středoanglický klub připraven za něj zaplatit nejvíce ve své historii - 4,75 miliónu liber (146 miliónů korun).

Článek

Třiadvacetiletý rodák z Madridu prošel mládežnickými týmy Realu, za jehož první mužstvo nastoupil v sezoně 2006/07 i v Lize mistrů. Po příchodu nového kouče Bernda Schustera však byl z "Bílého baletu" uvolněn a minulou sezónu odehrál za Mallorku, kde v 35 zápasech vstřelil čtyři góly.

V novém působišti by měl Valero podepsat čtyřletý kontrakt. West Bromwich sice dohodu ještě oficiálně nepotvrdil, ale hráčův agent Martan Paledes prohlásil, že zainteresované strany jsou již na všem dohodnuty. "S West Bromem je vše dohodnuté a my jsme moc rádi. Borja si vychutnává šanci zahrát si v Premier League," řekl Paledes.

Reklama

Související témata: