Hlavní obsah

Další rána pro Chelsea: Záložník Mikel řídil opilý

PRAHA

Fotbalový středopolař anglického vicemistra Chelsea John Obi Mikel byl v sobotu nad ránem podle deníku The Independent zatčen policií za podezření v řízení v opilosti. Nyní mu hrozí zákaz řízení vozidla po dobu jednoho roku, či vzetí do vazby.

Článek

Jednadvacetiletý nigerijský reprezentant byl zadržen v sobotu v 5:30 ráno před stadiónem Stamford Bridge. Nato měl být záložník, jenž nehrál v sobotním utkání FA Cupu proti Ipswichi (3:1), vzat do vazby.

Nyní se bude muset šikovný hráč dostavit 3. dubna k soudu v západním Londýně, odkud si jako trest může odnést zákaz řízení vozidla po dobu jednoho roku, nebo může být vzat do vazby v případě, že se jeho obvinění potvrdí.

K případu se prostřednictvím deníku The Sun vyjádřil i mluvčí aktuálně třetího celku Premier League. „Byli jsme informováni o tom, že byl Mikel zatčen a obviněn. Nejprve si ale chceme ověřit všechny informace, než k tomuto incidentu vydáme oficiální stanovisko,“ řekl.

Blues se tak vedle spekulací o prodeji klubu, nestabilních výkonů na hřišti a zranění záložníka Joe Colea, musí vypořádat s další nepříjemnou situací. Ve středu čeká Chelsea ligový zápas proti Middlesbrough a v neděli se svěřenci Luis Felipe Scolariho představí ve veledůležitém souboji na hřišti Liverpoolu.

Reklama

Související témata: