Hlavní obsah

Robinho byl zatčen pro podezření ze sexuálního napadení

MANCHESTER

Fotbalista anglického Manchesteru City Robinho byl zatčen pro podezření ze sexuálního napadení. Brazilský reprezentant a bývalý hráč Realu Madrid tak má po nepovoleném lednovém odletu do vlasti další problém. Hráčův mluvčí Chris Nathaniel uvedl, že Robinho veškeré obvinění odmítá. Informovaly o tom webové stránky BBC.

Článek

Útočník Manchesteru City se ocitl na policii kvůli kriminálnímu vyšetřování, které následovalo po trestním oznámení osmnáctileté ženy o údajném útoku v nočním klubu Space v Leedsu. Mluvčí brazilské hvězdy Chris Nathaniel se nechal slyšet, že hráč veškerá obvinění popírá.

Policie v Západním Yorkshiru potvrdila, že byl Robinho v úterý zatčen ve spojitosti s údajným napadením ze 14. ledna. Podle Nathaniela se hbitý útočník sešel s policií na předem dohodnutém výslechu, který byl součástí kriminálního vyšetřování, a později byl propuštěn na kauci.

„Robinho usilovně odmítá jakékoli obvinění ze spáchání trestného činu a je rád, že může policii pomoci při dalším vyšetřování,“ řekl Nathaniel na adresu forvarda, který v polovině ledna bez dovolení opustil soustředění svého týmu a odjel do Brazílie, za což vyfasuje velkou pokutu.

Do Anglie přišel Robson de Souza loni v září za 32,5 miliónů liber ze španělského Realu Madrid, čímž se stal nejdražší posilou v historii britského fotbalu.

Reklama

Související témata: