Hlavní obsah

Brankář Čech popřel rozbroje mezi fotbalisty Chelsea

LONDÝN

Brankář Petr Čech popřel, že by odchod trenéra Luize Felipeho Scolariho z Chelsea rozdělil fotbalisty londýnského klubu na znesvářené skupinky. Brazilský kouč byl odvolán před dvěma týdny a podle spekulací britského tisku si měl jeho odvolání u majitele Romana Abramoviče vyžádat Čech spolu s útočníkem Didierem Drogbou a záložníkem Michaelem Ballackem.

Článek

"Zpráv o rozbrojích v kabině se objevilo hodně, ale nic z toho není pravda," citoval Čecha server Sky Sports. "Od chvíle, co jsem do Chelsea přišel, tak tady je síla, která nás žene dopředu. A tou je právě jednota kabiny," tvrdí gólman. "Myslím, že mezi hráči tady jsou skvělé vztahy. Držíme pohromadě, máme týmového ducha a vždy, když se nedaří, to dokazujeme," dodal.

Podle šestadvacetiletého brankáře to tým po odchodu Scolariho, kterého nahradil Nizozemec Guus Hiddink, znovu ukázal při sobotní ligové výhře 1:0 nad Aston Villou. "Naše radost po zápase nebyla gestem pro kamery. Byla to radost z výhry ve veledůležitém utkání, o kterém jsme věděli, že bude náročné, a přesto jsme dokázali zvítězit," uvedl Čech.

Reklama

Související témata: