Hlavní obsah

VIDEO: Parádní vystoupení Rooneyho. Sestřelil Hull čtyřmi góly

MANCHESTER

Útočník Manchesteru United Wayne Rooney si udělal z ligového duelu 23. kola anglické ligy s Hullem vlastní show. Čtyřmi brankami určil skóre zápasu, Manchester se po jasné výhře 4:0 vrátil na čelo tabulky Premier League, dva body před londýnské rivaly Arsenal a Chelsea.

Článek

Kouč Alex Ferguson před zápasem zvažoval, že Rooneyho nechá odpočívat před středeční odvetou semifinále Carling Cupu s městským rivalem Manchesterem City. Nakonec se ale rozhodl postavit ho od úvodního hvizdu a neprohloupil.

Rooney, jehož některá britská média už vidí v námluvách s Realem Madrid, se na Old Trafford předvedl ve vynikající formě a pokud je nějaký přestup ve hře, jen zvýšil svou cenu. Přesto to dlouho nevypadalo na žádnou zvláštní kanonádu. Poprvé se Rooney trefil v osmé minutě, když nejrychleji zareagoval na míč vyražený gólmanem Myhillem.

Pak však on i jeho tým čekali na další zářez až do 83. minuty, i když se neustále hrálo jen na jednu branku. Ofenzivní snaha ovšem nakonec přinesla ovoce v podobě dalších dvou tref, které určily konečnou podobu výsledku. Hattrick zkompletoval Rooney v 86. minutě, čtvrtou branku přidal ve čtvrté minutě nastavení.

Anglická fotbalová liga - 23. kolo:
Manchester United - Hull 4:0 (8., 83., 86. a 90.+4 Rooney).

 Více sportovních videí najdete na www.sportstream.cz.

Reklama

Související témata: