Hlavní obsah

VIDEO: Pět nejkrásnějších branek uplynulého týdne Premier League

LONDÝN/PRAHA

Anglická fotbalová Premier League má za sebou další kolo plné nádherných branek. Ve 25. dějství padlo dohromady 19 gólu a Sport.cz vám přináší pět nejhezčích. Ve výběru nechybí ani jedna ze dvou branek Didiera Drogby z Chelsea do sítě Arsenalu.

Článek

Drogba v neděli opět potvrdil, že se mu v zápasech s Kanonýry daří. Oběma svými brankami zařídil výhru Chelsea na Stamford Bridge 2:0. Ve výčtu nejhezčích gólu figuruje jeho druhá branka. S míčem se útočník Pobřeží slonoviny probil do pokutového území, zasekávačkou se zbavil vracejících se hráčů Gunners a dělovkou nedal Almuniovi v brance Arsenalu šanci.

Krásné branky však padaly i v ostatních zápasech. Pohotovou ránou z první se prezentoval Danny Higginbotham ze Stoke City v utkání proti Blackburnu. Po rohovém kopu se k němu snesl míč a obránce Potters ho z první napálil přímo do brány. Higginbotham pomohl svému týmu k důležité výhře na Rovers 3:0.

Překvapivé řešení zahrání standardní situace si připravil další obránce ve výběru, Daniel Fox z Burnley. V utkání proti West Hamu napálil Fox míč z velmi těžkého úhlu přímo do šibenice branky Kladivářů. Burnley v dalším důležitém duelu porazilo West Ham 2:1.

Mohamad Diame z Wiganu otevřel ve 20. minutě skóre zápasu v utkání proti Sunderlandu. Sám se zmocnil míče, když překazil rozehrávku domácího týmu, pronikl do pokutového území soupeře a míč napálil přímo pod břevno Černých koček. Utkání skončilo remízou 1:1.

Jedním z překvapivých výsledků bylo vítězství Hullu nad Manchesterem City. Rozhodující branku zařídil George Boateng. K záložníkovi Tygrů se po rohovém kopu snesl míč po hlavičce jednoho z bránících hráčů Citizens. Boateng se do míče opřel na hranici pokutového území, balón prošel mezi těly všech hráčů a zaplul do brány těsně vedle pravé tyče.

Více sportovních videí na www.sportstream.cz.

Reklama

Související témata: