Hlavní obsah

Rocker Rooney nakoupil spacáky a ešusy, jeho Coleen ale pod stan nechce

GLASTONBURY

Milionáři už mívají své vrtochy. Přestože týdně vydělá 280 tisíc eur, rozhodl se hvězdný fotbalista Wayne Rooney vyměnit luxusní hotel za nefalšované stanování. Útočník Manchesteru United si chce největší rockový festival na světě v Glastonbury vychutnat jako řadový hudební fanoušek. Má to však háček. Jeho manželka Coleen chce bydlet buď v hotelu, nebo v luxusním karavanu...

Foto: Wolfgang Rattay, Reuters

Wayne Rooney se raduje z gólu do sítě Schalke.

Článek

Tentokrát žádná nevěra, v rodině Wayna Ronneyho se rozhořel spor o stan. Fotbalový milionář už dokonce nakoupil spacáky, ešus a věci, bez kterých se pořádný tramp pod stanem neobejde. Jeho vytouženým cílem je hudební festival v Glastonbury, který chce strávit ve čtyřmístném stanu i se svou manželkou Coleen a kamarády.

Fotbalista Manchesteru United chce takto okusit pravou festivalovou atmosféru. Paní domu má ovšem jiný názor... Coleen chce raději spát v hotelovém pokoji s pohodlnými postelemi a luxusním vybavením. Ochotna je přistoupit maximálně na přístřeší v luxusním karavanu za 100 000 liber, který se pyšní svým vlastním chemickým záchodem.

„Wayne se svého plánu jen tak nevzdá, je tou akcí nadšený. Jenže Coleen je mnohem praktičtější, a tak není divu, že myšlenkou svého chotě není tak posedlá,“ citují britská média nejmenovaný zdroj blízký rodině.

Již 41. ročník největšího rockového festivalu na světě začíná ve čtvrtek na farmě Worthy Farm v hrabství Somerset v jižní Anglii, který je ale známý podle jména nedalekého městečka Glastonbury. Hlavními hvězdami jsou letos irští rockeři U2, anglická kapela Coldplay a americká zpěvačka Beyoncé. Návštěvníci mohou čekat nejen kvalitní hudbu, ale po suchých ročnících tentokrát i déšť a tradiční bahno.

Kdo tedy nakonec zvítězí? Wayne, nebo jeho Coleen?

Reklama

Související témata: