Hlavní obsah

Kuszczak popřel, že by si v Manchesteru připadal jako otrok

MANCHESTER

Polský fotbalový brankář Tomasz Kuszczak popřel, že by uvedl, že si v Manchesteru United připadá jako otrok. S tímto přirovnáním jej citovala před dvěma dny britská média, podle Kuszczaka však byla jeho slova špatně interpretována nebo přeložena. Devětadvacetiletý si stěžoval, že ho klub nechce pustit na hostování, i když je až čtvrtým gólmanem a nechytá.

Článek

V rozhovoru s polským deníkem se označil za "vězně Manchesteru". "Slovo otrok jsem ale nepoužil ani jednou," uvedl dnes v prohlášení. "Považuju za důležité osvětlit tuto dezinterpretaci, protože mám ohromný respekt ke klubu a takto bych náš vztah nepopsal," bránil se.

Kuszczak je momentálně až čtvrtý brankářem v týmu Alexe Fergusona, v této sezoně ještě šanci nedostal a klubu má za zlé, že ho nechce pustit na dvouměsíční hostování do Leedsu. Před mistrovstvím Evropy chce mít herní praxi. "Stal jsem se jejich vězněm. Chci odejít, jenže oni nesouhlasí. Jsem zklamaný, ale nemám v úmyslu kritizovat Fergusona nebo házet na něj špínu," dodal desetinásobný polský reprezentant.ti

Reklama

Související témata: