Hlavní obsah

VIDEO: Rosický a spol. se burcují před vrcholem sezóny. Zazpívali si i bojovnou píseň

Londýn

Týden před jedním z nejdůležitějších zápasů Arsenalu v této sezóně nazpívali fotbalisté Kanonýrů vlastní verzi písně She wore a yellow ribbon, kterou se snaží nabudit fanoušky, aby jim přišli fandit 17. května do Wembley, kde nastoupí Gunners ve finále FA Cupu proti Hullu.

Rosický a spol. zpívají před finále FA Cupu

 
Článek

Pro londýnský celek bude finále FA Cupu vrcholem sezóny hned z několika důvodů. Po ztrátě šancí na titul v Premier League a vypadnutí ze všech ostatních soutěží je právě účast ve finále nejstarší evropské klubové soutěže světa poslední šancí, jak po téměř již devíti letech získat nějakou trofej.

Tato ohraná píseň ale není to jediné, o co Gunners budou hrát. Anglická média jsou totiž přesvědčená o tom, že pokud se trenérovi Arsénu Wengerovi nepodaří trofej z FA Cupu získat, hodlá Emirates Stadium opustit.

I proto fotbalisté Arsenalu nazpívali píseň, v níž se ptají dívky, proč nosí žlutou stuhu? „Ona řekla: ‚To je pro Arsenal, na cestu do Wembley'," zpívají hráči Arsenalu. „Wembley! Wembley! My jsme slavný Arsenal a jedeme do Wembley!" pokračují.

Mezi zpěváky se objevil také český záložník Tomáš Rosický, který vystupoval společně s francouzským stoperem Laurentem Koscielnym. Dále se pak na videu objevili Per Mertesacker, Carl Jenkinson, Alex Oxlade-Chamberlain, Bacary Sagna, Mathieu Flamini a Thomas Vermaelen.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.