Hlavní obsah

FANTASY: Zůstane Chelsea neporažená i po zápase s Crystal Palace?

Úspěšnou reprezentační pauza má za sebou fotbalový tým Anglie, který se po třech zápasech vyhřívá s devíti body na prvním místě skupiny E. Oči Fantasy trenérů se ale upírají na 8. kolo Premier League, které na nás o víkendu čeká. V něm se pokusí Chelsea udržet neporazitelnost a zůstat na prvním místě tabulky. Zajímavý duel čeká na Manchester City, který změří své síly s Tottenhamem a další výhru se pokusí vybojovat Manchester United na půdě West Bromwich.

Kapitánem našeho výběru je Fábregas.

Článek

Queens Park Rangers je na posledním místě tabulky a se čtyřmi vstřelenými góly i týmem s druhým nejhorším útokem. Proti Liverpoolu nepředpokládáme, že by domácí své brankové konto zatížili, a tak stavíme do branky našeho výběru Mignoleta. Martin Škrtel nastoupí v obraně a v záloze bude útočné akce režírovat Sterling.

Třetí místo v soutěži patří překvapivě Southamptonu

Southampton trochu překvapivě okupuje třetí místo tabulky nejvyšší anglické fotbalové soutěže a zápas proti Sunderlandu by měl domácím přinést další tři body. My věříme v čisté konto domácích a v obraně nastoupí Alderweireld společně se svým parťákem Fontem. Obranou čtveřici uzavře Ivanovič z Chelsea.

O útočné akce a tím pádem branky by se měl tradičně starat Fágregas, jehož Chelsea se pokusí získat další tři body na hřišti Crystal Palace. Svými průniky se bude snažit potrápit obranu Crystal Palace i Eden Hazard. V útoku pak věříme v gólové probuzení van Persiho, který má na svém kontě zatím pouhé dvě branky. Dobrými přihrávkami by měl nizozemského útočníka zásobovat především Di María.

Reklama