Hlavní obsah

Kane si zahrál na Henryho. Pro legendu Kanonýrů by byl titul Kohoutů noční můrou

Londýn

Pěkně si to vyměnili. David Ospina vyhrál za zákrok proti Kaneově tutovce hitparádu brankářů. A Harry Kane zase za parádní překonání Ospiny zvítězil v přehledu nejhezčích gólů 29. kola anglické Premier League. To vše se událo v londýnském derby mezi Tottenhamem a Arsenalem, jehož výsledek 2:2 nejvíce potěšil fotbalisty vedoucího Leicesteru...

Foto: Sport.cz s použitím Reuters

Článek

White Hart Line explodoval nadšením domácích fanoušků. Alli obral o míč Bellerína, našel Kanea, který z rohu pokutového území obstřelil Ospinu a klasickým anglickým odrazem o tyč parádně skóroval.

Experti podotkli, že Harry Kane touto trefou připomněl Henryho parády z časů, kdy Arsenal v bitvách o titul zdaleka nekolaboval tak jako letos.

První Leicester má po víkendu náskok již pěti bodů na Tottenham a osm na Arsenal. Právě bývalá legenda Kanonýrů se děsí představy, že by titul nakonec získali londýnští rivalové...

„Pokud Arsenal letos nezíská titul, bude to obrovské zklamání. Chelsea, Manchester City i United své šance maří, ale přesto toho Arsenal nedokáže využít," kroutí Thierry Henry hlavou.

„Nejkrutější noční můrou z toho všeho by bylo, pokud titul vyhraje Tottenham. Ani nechci přemýšlet o takovém závěru. Bylo by to pro mě a všechny fanoušky Arsenalu velmi kruté. Poprvé si uvědomuji sílu Tottenhamu v boji o titul," připouští populární francouzský kanonýr.

Který gól se vám líbil nejvíce z 29. kola Premier League?
Virgil van Dijk (Southampton)
1,6 %
Aaron Ramsey (Arsenal)
67,7 %
Rijád Mahríz (Leicester)
2,6 %
Bertrand Traoré (Chelsea)
3,7 %
Harry Kane (Tottenham)
24,4 %
Celkem hlasovalo 1925 čtenářů.

Reklama

Související témata: