Hlavní obsah

Manchester Utd. - Aston Villa 1:0Rudí ďáblové udolali Aston Villu

Manchester

Fotbalisté Manchesteru United udolali na svém stadiónu v rámci 34. kola anglické Premier League poslední Aston Villu 1:0 a upevnili si páté místo tabulky.

Článek

Domácí vstoupili do utkání aktivně a od začátku potvrzovali roli favorita. Již v 10. minutě měl dobrou příležitost Rojo, jenže jeho hlavička neměla gólové parametry. O několik chvil později se do pokutového území individuálně prodral Mata, ale v koncovce mu scházel klid, a tak jeho pokus letěl vysoko nad branku. Po půl hodině otevřel skóre osmnáctiletý talent Marcus Rashford, jenž využil precizní pas od Valencii a z hranice malého vápna překonal brankáře Guzana.

Po změně stran Rudí ďáblové dál dobývali branku posledních Villans. Velmi aktivní byl Depay, ale ani on branku hostů neohrozil. Po hodině hry se zjevil v malém vápně Mata, ovšem na amerického brankáře si nepřišel. Největší šanci birminghamského celku měl v 84. minutě Gestede. Probojoval se k centru z rohového kopu, ale nastřelil je konstrukci De Geovy branky. V závěru mohl navýšit Depay, jenže hostující gólman již nekapituloval.

Anglická fotbalová liga - 34. kolo:
Manchester United - Aston Villa 1:0 (32. Rashford)

Reklama

Související témata: