Hlavní obsah

West Bromwich - West Ham 0:3Kladiváři neprohráli již podesáté v řadě

West Bromwich

Fotbalisté West Hamu porazili v rámci 36. kola anglické Premier League West Bromwich 3:0 a o skóre se pousunuli na páté místo před Manchester United.

Článek

Hráči Albionu byli v úvodu aktivnější a v 8. minutě měl obrovskou šanci po zmatcích v pokutovém území West Hamu Graig Gardner. O pár minut později se do zakončení dostal znovu devětadvacetiletý Gardner, na poslední chvíli však za již překonaného Adriána zaskočil obránce Antonio. Po půl hodině poslal Payet do pokutového území skvělý centr a Cheikha Kouyaté otevřel účet utkání. Gólman Forster se na hlavičku senegalského záložníka natahoval marně. V nastavení první půle přidal druhou branku Mark Noble, který zužitkoval ideální pas od Kouyatého.

Po přestávce Kladiváři kontrolovali hru a drželi Baggies daleko od brány španělského brankáře Adriána. V 79. minutě prošel Francouz Payet až k pokutovému území soupeře, posunul míč na Carrolla, jenž následně našel volného Nobla, který krásným volejem zvýšil na konečných 3:0. West Ham tak neprohrál již desáté utkání v řadě a stále se drží v boji o Evropskou ligu. West Bromwich naopak čeká na vítězství už sedm zápasů.

Anglická fotbalová liga - 36. kolo:
West Bromwich - West Ham United 0:3 (45.+2 a 79. Noble, 34. Kouyaté)

Reklama

Související témata: