Hlavní obsah

Wenger bude znovu utrácet. Do Arsenalu míří další dvě posily

Londýn

Manažer Arsenalu Arsene Wenger vyslyšel volání fanoušků po dalších posilách a už velmi brzy má přivést na Emirates Stadium hned dvě nové akvizice. Novými spoluhráči brankáře Petra Čecha v Arsenalu se mají stát německý obránce Shkodran Mustafi a španělský útočník Lucas.

Foto: Profimedia.cz

Německý obránce Shkodran Mustafi.

Článek

Podle BBC dolaďuje druhý tým uplynulého ročníku Premier League podmínky jejich příchodu, dohromady za oba zaplatí asi 52 miliónů liber (zhruba 1,64 miliardy korun).

Čtyřiadvacetiletý mistr světa z roku 2014 Mustafi hrál za Everton, Sampdorii Janov a poslední dva roky za Valencii. O tři roky starší Lucas působil ve Vallecanu, Lvově, Dynamu Kyjev a PAOK Soluň. V minulé sezoně nastřílel v barvách La Coruni 17 gólů.

Pokud oba příchody dotáhne, utratí Arsenal v letním přestupovém období téměř 100 milionů liber. Kanonýry už dříve posílili Švýcar Granit Xhaka, Japonec Takuma Asano, Nigerijec Kelechi Nwakali a anglický reprezentant do 21 let Rob Holding. Fanoušci přitom trenérovi Arsénu Wengerovi vyčítají liknavost při nákupu posil.

Reklama