Hlavní obsah

Krbeček i Hušek na ME '21' pojedou, jejich stav se lepší

NYMBURK

Na evropský šampionát do Nizozemska odcestuje česká fotbalová reprezentace do 21 let v sobotu v poledne i s Tomášem Krbečkem a Lubošem Huškem, jejichž zdravotní stav se ve čtvrtek zlepšil. ČTK to řekl vedoucí týmu Ivo Sekerka. K žádným dalším změnám v nominaci tak trenér Ladislav Škorpil nemusel sáhnout.

Článek

O účast Krbečka se obával Škorpil poté, co si zranil kotník ve středeční přípravě proti Bohemians Praha. Dnešní vyšetření sice potvrdilo, že Krbeček možná nestihne první zápas na turnaji, ale na další utkání by měl být už v pořádku.

Stejně jako Krbeček dnešní trénink v Nymburce neabsolvoval ani v úterý povolaný Filip Rýdel, ale toho zlobí jen puchýře a jeho účast v Nizozemsku není ohrožena. Podobné je to v případě Milana Kopice, který kvůli odražené patě dnes byl jen v posilovně.

Do tréninku se už naopak zapojili Luboš Hušek a další marodi z minulých dnů. "U Huška vyšetření prokázalo, že koleno není nijak porušeno, jde pouze o bolestivě naraženou kost," uvedl Sekerka.

Tým čekají v pátek v Nymburce poslední dva tréninky, v sobotu vyrazí na dlouho očekávaný turnaj.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.