Hlavní obsah

Fotbaloví reprezentanti natáčeli reklamu pro fanklub

PRAHA

"Klapka, jedem." Fotbaloví reprezentanti Milan Baroš, Roman Bednář, Jan Rajnoch, Michal Kadlec a Marek Suchý dnes dopoledne neposlouchali pokyny trenéra národního týmu Michala Bílka, ale na povel je měl režisér Jakub Kohák. V útrobách stadionu v pražském Edenu natáčeli reklamu propagující Fan club české reprezentace, který razí heslo: Fanoušek má vždycky přednost.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Milan Baroš čeká na začátek natáčení jednoho ze záběrů reklamy

Článek

I sama reklama prý zvolené téma respektuje, byť je přesný obsah spotu zatím v utajení. S fotbalisty v něm vystupují i komparsisté z řad příznivců. "Jde o určitou situaci v šatně po vyhraném zápase. Trenér chválí hráče a musím říct, že je těžké vžít se do role, že je po utkání," nastínil jeden z aktérů Suchý.

V televizi by měla reklama pravidelně běžet od října. Fotbalové hvězdy si na natáčení musely přivstat, do Edenu dorazily už před osmou hodinou ranní a další čtyři hodiny je dirigoval celý štáb.

"Některé záběry se točily třeba desetkrát, ale kluci se u toho bavili, uteklo to," řekl tiskový mluvčí reprezentace Petr Svěcený, který v reklamě vystupuje i s manažerem národního týmu Vladimírem Šmicrem.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.