Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalová lvíčata umí oslavovat, takhle řádila po výhře nad Nizozemskem

Praha

Čeští fotbalisté do 21 let si dokážou pořádně užít náladu po vítězném zápase. A to i přesto, že jde pouze o přípravu. Tým Jakuba Dovalila zvítězil ve středečním přátelském zápase v Praze 1:0 nad Nizozemskem a v žižkovské kabině si pak hráči z plných plic zahalekali.

Pokřik fotbalových lvíčat po výhře nad Nizozemskem Video: STES

 
Článek

Vítězství jedinou brankou zápasu zařídil slávista Ondřej Petrák, který si po dvou minutách na hřišti naběhl na Přikrylův centr a hlavou poslal míč za záda brankáře Vanderleiho. To gólman Tomáš Koubek na druhé straně nemusel lovit míč ze své sítě ani jednou.

A právě Koubek řídil vítězný pokřik v kabině. Začal nejdříve klidným tónem, pak postupně přidával na obrátkách, až celá kabina řvala jako smyslů zbavená. Pokřik dorazil do týmu s generační výměnou a hráči z úspěšného výběru devatenáctiletých, kteří  pod vedením kouče Jaroslava Hřebíka získali před dvěma lety na evropském šampionátu stříbrné medaile.

Čeští fotbalisté do 21 let tentokrát nemusejí absolvovat kvalifikaci na mistrovství Evropy. Šampionát se totiž v roce 2015 uskuteční na českém území a tým hostující země má účast zajištěnou automaticky.

Reklama