Hlavní obsah

Ronaldo si dal dva góly k narozeninám, Messi ho ale zatím trumfuje

Praha

Pavel Nedvěd ho varoval, že v těžké italské lize bude dávat méně gólů, než byl zvyklý ve španělské. Jenže Cristiano Ronaldo se v Serii A rychle rozkoukal a vede tabulku střelců. Stejně jako Lionel Messi ve La Lize. O víkendu byl vidět další koncert fotbalových bohů, oba dali po dvou gólech. Podívat se na ně můžete v našich sestřizích.

Barcelona - ValencieVideo: DIGI Sport

 
Článek

Čas nezastavíš, Cristianu Ronaldovi je právě v úterý již 34 let. A i když Juventus ztratil body, jeho hvězda si k narozeninám v duelu s Parmou (3:3) nadělila dva góly. Se 17 zásahy tak vede tabulku střelců.

Na první dva góly Parmy nahrál exsparťan Juraj Kucka.

Juventus - ParmaVideo: DIGI Sport

Druhá Neapol zaváhání lídra využila a porazila Sampdorii Janov 3:0. Stále však ztrácí na vedoucí Starou dámu citelných devět bodů.

Lionel Messi samozřejmě nemohl zůstat stranou. S Ronaldem se teď poměřuje už jen na dálku, jejich soutěžení však nikdy neskončí. Jedenatřicetiletý Argentinec se blýskl v domácím utkání s Valencií, v němž Barceloně rovněž dvěma góly zachránil aspoň bod za remízu 2:2. S 21 brankami v ligové sezoně tak zatím Ronalda trumfuje.

Neapol - SampdoriaVideo: DIGI Sport

Messi a spol. si paradoxně pomohli. Druhé Atlético totiž prohrálo v Seville s Betisem, a tak na Barcu ztrácí již šest bodů.

Betis Sevilla - Atlético MadridVideo: DIGI Sport

Ve středu dojde na druhé El Clásico po Ronaldově odchodu. Barcelona přivítá Real Madrid v semifinále Španělského poháru.

Reklama

Související témata: