Hlavní obsah

Kaká zvažuje, že kvůli řádění fanoušků odejde z italské ligy

SAO PAULO

Brazilská fotbalová hvězda Kaká zvažuje, že kvůli poslední vlně násilností italských fanoušků opustí AC Milán. Záložník si myslí, že pokud se situace nezmění, přijde Serie A o nejlepší hráče, protože nebudou v Itálii chtít hrát.

Článek

"Je to smutné, sám jsem byl přímou obětí řádění chuligánů," připomněl Kaká nedělní duel AC Milán v Bergamu, který byl kvůli násilnostem fanoušků po sedmi minutách předčasně ukončen. "Nechtěl bych měnit klub, protože v Miláně jsem šťastný, ale jestli se situace nezlepší, budu o tom uvažovat," řekl záložník novinářům po úterním tréninku brazilské reprezentace, kde se tým připravuje na kvalifikační duel o postup na mistrovství světa s Peru.

Podle pětadvacetiletého záložníka Itálie riskuje, že přijde její liga o prestiž, protože hvězdy v ní nebudou chtít působit. "Nejlepší hráči chtějí hrát v nejlepších klubech a ty v Serii A bezpochyby jsou. Jenže fotbalisté také chtějí mít z fotbalu radost a užívat si zápasy, což za stávající situace rozhodně nejde," prohlásil Kaká.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.