Hlavní obsah

Koupíme Ševčenka zpět, zní z Milána

LONDÝN/PRAHA

Andrej Ševčenko se o svou budoucnost bát nemusí. Pokud by ukrajinský útočník nezapadal do koncepce nového trenéra Chelsea Felipe Scolariho a londýnský klub by se ho chtěl zbavit, AC Milán jej koupí zpět. Řekl to viceprezident italského celku Adriano Galliani.

Článek

Galliani je na ostrovech na průzkumech. Z Arsenalu se snaží do sestavy AC Milán přivést útočníka Emmanuela Adebayora a s Chelsea jedná o návratu Andreje Ševčenka. „Zůstal v našich srdcích. Pokud se Chelsea rozhodne ho prodat, my ho koupíme,“ citovala slova Gallianiho stránka goal.com.

Ševčenko prožil v týmu italského giganta své nejlepší fotbalové roky, když v sedmi sezónách mezi ročníky 1999 a 2006 nastřílel 127 branek ve 208 utkáních. Poté přestoupil do týmu tehdejšího trenéra Josého Mourinha, jenž si Ševčenka dlouho přál získat.

Ve dvou sezónách se však ukrajinskému střelci nedařilo a často vysedával pouze na lavičce náhradníků. Nyní vše nasvědčuje tomu, že by se mohl na San Siro vrátit. Chelsea má totiž naopak zájem o brazilského kouzelníka Kaká, za kterého prý nabídla AC Milán astronomickou částku.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články