Hlavní obsah

Nedvěd pomohl brankou k vysokému vítězství Juventusu nad AS Řím

ŘÍM

Záložník Pavel Nedvěd pomohl ve šlágru 29. kola italské ligy Juventusu Turín pátou brankou v sezóně k vysokému vítězství 4:1 na stadionu AS Řím. Bývalý český reprezentant nastoupil na hřiště v 70. minutě a už za čtyři minuty skóroval, když nechytatelným volejem k tyči zvýšil na 4:1 pro "Starou dámu".

Článek

Dvěma brankami se v zápase blýskl turínský útočník Iaquinta, v obraně vítězů nechyběl Zdeněk Grygera. Juventus, který vyhrál páté ligové utkání za sebou, ztrácí na vedoucí Inter Milán čtyři body. Úřadující mistr má navíc k dobru nedělní zápas s poslední Regginou.

V dalším dnešním zápase prohrálo Lazio Řím na hřišti Catanie 0:1. Jedinou branku zápasu zaznamenal v 24. minutě domácí útočník Paolucci. Římský celek mohl vyrovnat v 61. minutě, ale makedonský forvard Panděv neproměnil penaltu.

V dresu hostů opět chyběl stoper David Rozehnal, který v posledních šesti ligových utkáních odehrál pouze sedm minut jako střídající hráč.

Italská fotbalová liga - 29. kolo:
Catania - Lazio Řím 1:0 (24. Paolucci), AS Řím - Juventus Turín 1:4 (48. Loria - 34. a 55. Iaquinta, 68. Mellberg, 74. Nedvěd).

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články