Hlavní obsah

Za Adrianovo zmizení mohou podle agenta závažné osobní problémy

RIO DE JANEIRO

Agent brazilského fotbalisty Adriana popřel zprávy, že se útočník Interu Milán nevrátil z reprezentačního srazu do Itálie kvůli tomu, že byl v Riu de Janeiro zatčen. Podle Gilmara Rinaldiho jde o závažné osobní potíže, odmítl je však upřesnit.

Článek

"Nejde o rodinné problémy. Je to ale něco velmi osobního, což se může stát každému. Je to ale soukromá záležitost, proto nemůžu říct, o co jde," citovala Rinaldiho agentura Reuters.

Agent sice popřel zprávy televizní stanice Globo o Adrianově zatčení, současně však potvrdil, že sedmadvacetiletý fotbalista strávil tři dny s rodinou a přáteli v chudém městě Vila Cruzeiro. "Nemůžu mu zakázat, aby tam chodil. Vyrostl tam a žije tam jeho rodina," uvedl.

Únos Adriana byly fámy

V Brazílii se také spekulovalo, že Adriano byl ve svém rodném městě unesen, policie však něco takového popřela. "Je to absurdní," řekl inspektor Marcus Reimao. "Je tam idolem, takže by byl posledním, koho by chtěl někdo unést," dodal s tím, že Adriano se v Brazílii zdržel kvůli tomu, že se vzpamatovává z rozchodu s přítelkyní.

Podle Rinaldiho zatím není jasné, kdy se Adriano do Itálie vrátí. Fotbalista je však v kontaktu s vedením Interu, což potvrdil i kouč italského celku José Mourinho, podle kterého nejde o hráčovu nedisciplinovanost.

Adriano totiž v minulosti několikrát přišel na trénink opilý, nebo nedorazil vůbec. Naposledy za to dostal od klubu rekordní pokutu 150 000 eur (čtyři milióny korun), což je zhruba třicet procent jeho měsíčního platu.

Reklama

Související témata: