Hlavní obsah

Adriano poprvé promluvil o svém zmizení

RIO DE JANEIRO

Brazilský fotbalista Adriano poprvé promluvil o svém zmizení. Útočník Interu Milán, který byl nezvěstný od kvalifikačního utkání s Peru minulý týden, po němž se z vlasti nevrátil do Itálie, je prý v pořádku u rodiny.

Článek

"Tolik se toho o mně napsalo... Dokonce jsem slyšel, že jsem mrtvý," citovala sedmadvacetiletého Adriana agentura AP. "Jsem však v pořádku doma u matky a s rodinou. V Itálii jsem měl v poslední době nějaké problémy, ale nechci zabíhat do detailů. Můžu ale všechny ujistit, že za tím není rozchod s přítelkyní Joanou," dodal.

Adriano nicméně neuvedl, proč se do Itálie nevrátil. Ani nenaznačil, jak bude vypadat jeho nejbližší budoucnost. "Modlete se za něj. Já se modlím," prohlásila pouze jeho matka Rosilda.

Po fotbalistově zmizení se média předháněla v možných důvodech. Kromě rozchodu s partnerkou si měl Adriano užívat pitky v rodném městě Vila Cruzeiro, psalo o možném únosu a dokonce o jeho zatčení.

Adriano nemá podobné potíže poprvé. V minulosti měl potíže s alkoholem a několikrát dokonce přišel na trénink Interu opilý, nebo nedorazil vůbec. Naposledy za to dostal od klubu rekordní pokutu 150 000 eur (čtyři milióny korun), což je zhruba třicet procent jeho měsíčního platu.

Reklama

Související témata: