Hlavní obsah

Beckham už přiletěl do Milána. Bez manželky, dětí i psí smečky!

MILNÁN

Dorazil sám. Bez manželky Victorie, dětí i psí smečky. Mimochodem po letošních Vánocích ještě početnější, neboť rodina Beckhamova si pořídila třetí přírůstek - buldoka, za kterého zaplatila dva tisíce liber. Fotbalový idol David Beckham se v pondělí v jedenáct hodin objevil na milánském letišti Malpensa, usedl za volant černé audiny a sám odjel do tréninkového centra AC v Milanellu, aby se zapojil ve staronovém klubu do přípravy.

Foto: Giampiero Sposito, Reuters

Anglický fotbalista David Beckham vystupuje ze svého automobilu v Miláně, kde bude hrát za místní AC.

Článek

David Beckham hnaný vidinou startu na mistrovství světa 2010 v Jižní Africe nechce ztrácet čas. Proto hned po Vánocích přiletěl po sedmi měsících zase do Milána, kde bude v barvách rossoneri na jaře hostovat.

„Poslední zápas za Los Angeles Galaxy jsem hrál 22. listopadu. V zámoří sezóna skončila a proto nastal čas dát se zase do práce,“ hlásil po příletu na soukromé letiště Malpensa italským žurnalistům a spěchal do tréninkového centra AC Milán.

Tam ho jako první přivítala trojice milánských opor Jankulovski, Favalli a Pirlo, postupně dorazili další hráči, neboť už v 15 hodin začínala příprava. A do ní se už Beckham pochopitelně zapojil, neboť italský kouč na lavičce anglická reprezentace Fabio Capello slíbil, že pokud bude v Miláně pravidelně nastupovat, na světový šampionát do Afriky ho vezme.

Ještě před prvním tréninkem se však Beckham stačil pochlubit staronovým spoluhráčům, že mají „přírůstek“ v rodině. Na Vánoce si totiž k rotvajlerům Snoopymu a Puffovi pořídili buldoka. „Zatím nemá jméno, ale pořídili jsme si ho proto, že má stejnou náturu jako David a vlastně Davidův duch na fotbalovém hřišti,“ vysvětlovala Beckhamova manželka Vicktorie v Londýně, jak na dárek přišla.

Pro Beckhama začne v barvách rossoneri, v němž před ochodem do Ameriky hostoval až do května, druhý fotbalový život. V Serii A by měl pomoci AC Milán zlikvidovat osmibodové manko na konkurenční Inter, v Lize mistrů postoupit přes Manchester United, kde hrál dlouhých dvanáct let.

Reklama

Související témata: