Hlavní obsah

Ronaldo si přivydělává jako model. U Armaniho vystřídal Beckhama

MILÁN

Nejdražší fotbalista světa Cristiano Ronaldo si začíná přivydělávat na módních molech. Hvězdu ve službách Realu Madrid totiž zlákal ke spolupráci módní dům Armani, jehož kolekci džín a spodního prádla teď Portugalec nabízí.

Foto: Alvaro Barrientos, ČTK/AP

Cristiano Ronaldo se stal fotomodelem světoznámé italské značky...

Článek

Loni rozvířil fotbalové vody přestupem z Manchesteru United do Realu Madrid za rekordní sumu 94 miliónů eur, která překonala všechny předchozí transferové částky, poté Cristiano Ronaldo plnil stránky novin skvělými výkony, jež ve službách „bílého baletu“ podával a podává, nyní na sebe strhává pozornost zase. Pro změnu jako model...

Vyhlášený italský módní dům Armani ho zlákal ke spolupráci, takže Ronaldo nafotil sérii snímků propagující novou kolekci džín a spodního prádla pro nastávající jaro a léto. V roli modela vystřídal u Armaniho anglického elegána Davida Beckhama.

„Potřebovali jsme fotbalistu, kterého zná celý svět. Pominu-li Beckhama, je takový jen jeden - právě Cristiano Ronaldo. A to nemluvím o tom, že Ronaldo má skvostně stavěné a skvělé vypracované tělo,“ vysvětloval mluvčí Armaniho, proč volba padla právě na Ronalda.

Rodina Beckhamů tak má u Armaniho smůlu... Nejprve skončila Davidova manželka Victoria, neboť ženskou tváří světoznámé značky se stala holywoodská hvězda Megan Fox, nyní vystřídal Davida Portugalec Ronaldo.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.