Hlavní obsah

Do útoku AC Milán se po zranění stehna brzy vrátí Brazilec Pato

MILÁN

AC Milán, který přišel po mozkové příhodě zhruba na půl roku o italského fotbalového reprezentanta Antonia Cassana, by se měl brzy dočkat návratu jiného útočníka Alexandra Pata. Brazilský hráč se zotavuje ze zranění stehna a do hry by měl znovu naskočit po reprezentační pauze v druhé polovině listopadu.

Foto: Gustau Nacarino , Reuters

Alexandre Pato z AC Milán otevřel skóre utkání Ligy mistrů s Barcelonou.

Článek

Pato si zahrál naposledy 21. září, poté přišel mimo jiné o zápas Ligy mistrů proti Plzni. Na odvetu v Edenu 6. prosince ale bude podle všeho připraven.

"Už jsem v pořádku, ale v neděli proti Catanii ještě hrát nebudu, protože jsem zatím netrénoval s týmem. Vrátím se po přestávce v lize," uvedl Pato, jenž nyní pracuje na zlepšení kondice. "Po každém zranění se vracím ještě silnější, protože sledovat spoluhráče z tribuny je těžké," řekl útočník, jenž v minulé sezoně pomohl AC k ligovému titulu 14 góly.

Jeho kolega Cassano se v pátek podrobí menší operaci srdce, při níž mu specialista Mario Carminati odstraní vadu, která zapříčinila mozkovou příhodu. Po ní je devětadvacetiletý útočník od soboty v nemocnici.

Reklama

Související témata: