Hlavní obsah

VIDEO: Ibrahimovic vypěnil a za facku dostal trest. Marně se skrýval za menšího

MILÁN/PRAHA

Nebyla to rána, kterou by někoho omráčil. Přesto Zlatan Ibrahimovic musel ze hřiště za facku protivníkovi. V útočníkovi AC Milán se zase vařila krev, a to v utkání s Neapolí. Nakonec v hloučku udeřil do obličeje neapolského obránce Salvatoreho Aroniku. Za červenou kartu navíc dostal Ibrahimovic distanc na tři zápasy.

Foto: Pier Paolo Cito, ČTK/AP

Švédský útočník ve službách AC Milán Zlatan Ibrahimovič

Článek

Ibrahimovič nafackoval soupeři

Protivníka udeřil zvláštním způsobem. V rozverné náladě takhle může probíhat nevinné škádlení, ´útočník´se skrývá za někoho jiného, v tomto případě se milánský dlouhán schovával za výrazně nižšího Nocerina.

Ale nálada na vtipkování či legrácky na ploše rozhodně nebyla. Ani u hráčů soupeře, kteří okamžitě pospíchali žalovat, a ani sudích.

Ibrahimovic, jehož chování vyznělo přinejmenším podivně, musel ven. Nikoli Aronica, který pohlavek okamžitě podobnou intenzitou vrátil - ovšem Nocerinovi. Skoro to připomínalo grotesku.

V tabulce druhý AC Milán bez vyloučeného kontroverzního švédského kanonýra nakonec remizoval 0:0 stejně jako vedoucí Juventus se Sienou. Rozdíl mezi prvními dvěma celky tak zůstal jednobodový. Ve vzájemném klíčovém zápase 25. února však bude Ibrahimovic Milánu chybět, protože dnes dostal za svoji "klukovinu" třízápasový distanc.

Reklama

Související témata: