Hlavní obsah

Fotbalisté Slavie získali sokolovského obránce Dřížďala

PRAHA

Třetí letní posilou fotbalistů Slavie Praha se stal sokolovský obránce František Dřížďal. S druhým týmem minulého ligového ročníku podepsal dvouletou smlouvu s následnou opcí. ČTK to řekl hráčův manažer Dalibor Lacina. Již dříve Slavia získala záložníka Ladislava Volešáka ze Sparty a obránce Ondřeje Šourka z Jihlavy.

Článek

O Dřížďala byl po vydařené sezóně v sokolovském dresu velký zájem. "Do kádru jej chtěly především Olomouc a Slavia. V Olomouci o něj hodně stál trenér Pulpit, který hráče trénoval v Sokolově, ale fotbalista se nakonec rozhodl dát přednost Slavii," uvedl Lacina.

"Nabídka Slavie je pro mne splněným snem. Udělám všechno pro to, abych se prosadil do sestavy," uvedl pro oficiální web svého nového klubu Dřížďal po podpisu smlouvy. Do přípravy se zapojí již na dnešním odpoledním tréninku. "Velice náročnou fyzickou přípravu už jsem zažil pod trenérem Pulpitem, vím, co mne čeká. Všichni víme, že je to před sezónou potřeba," dodal Dřížďal.

Osmadvacetiletý zadák přišel do Sokolova v létě 2005, kdy tým postoupil do divize. Předtím hrál v Karlových Varech a má za sebou také zahraniční angažmá, když působil v FC Maxhütte v nižší německé soutěži. V 12 zápasech minulého ročníku druhé ligy vstřelil dvě branky.

Reklama

Související témata: