Hlavní obsah

Majitelé CSKA budou v pondělí v Brně jednat o Kaloudovi

BRNO

Nejvyšší představitelé fotbalového týmu CSKA Moskva přiletí v pondělí do Brna ke druhému kolu jednání o talentovaném záložníkovi Luboši Kaloudovi. Majitelé klubu chtějí vidět vicemistra světa do 20 let přímo v akci v ligovém utkání se Slavií Praha.

Článek

"Zatím jsme předběžně dohodnuti, že představitelé klubu přiletí do Brna. Oficiální papír ale v ruce nemám. Takže se dá říct, že je osmdesátiprocentní vyhlídka na brněnskou schůzku," řekl ve čtvrtek ČTK majoritní vlastník 1. FC Brno Roman Pros.

Do Brna by měl dorazit druhý nejmocnější muž CSKA Roman Babajev a možná i hlavní šéf Jevgenij Giněr. "S Babajevem jsme už jednali. Předpokládám, že pokud přiletí do Brna sám, tak bude mít v ruce zplnomocnění, na jakou částku až může jít," uvedl Pros, který ČTK potvrdil, že Brno za Kaloudu požaduje 140 milionů korun.

Kaloudu chtěl v lednu získat Juventus, ale tehdy požadovaných 130 milionů korun odmítl zaplatit. Později sešlo i z možného hráčova přestupu do Newcastlu.

Začátkem týdne se v britském tisku objevila zpráva, že o Kaloudu má zájem také Chelsea. "Ale žádný oficiální požadavek z Chelsea jsme nedostali. Jednalo se spíše o kontakty skautů," tvrdí Pros.

Reklama

Související témata: