Hlavní obsah

Klein je rád, že Teplice na dálku pomohly Spartě

TEPLICE

Fotbalisté Slavie Praha podlehli v pondělní dohrávce 26. kola Gambrinus ligy v Teplicích tamnímu celku 1:3 a výrazně si tak zkomplikovali cestu za titulem. Hráči sešívaných procházeli kolem novinářů se sklopenými hlavami, naopak domácí zářili štěstím. Poprvé v jarní části ligy se na trávník dostal Vladimír Šmicer, s výkonem mužstva však nebyl spokojen. „Bohužel nemáme formu, musíme vyhrát příští zápas a doufat, že Sparta ztratí,“ řekl po zápase záložník červenobílých.

Článek

Jediná věc, ze které může mít Šmicer radost je jeho zdravotní stav. „Jsem spokojen, že se mně nic nestalo,“ řekl a sportovně uznal, že Slavia v pondělí na Teplice nestačila. „Soupeř byl dnes lepší a zaslouženě zvítězil. Takhle jsme si to určitě nepředstavovali, ale každá špatná zkušenost je k něčemu dobrá. To, co jsme dnes předvedli, bylo málo,“ řekl smutný Šmicer.

Brankář sešívaných Michal Vorel také neměl nejlepší náladu. „Ani jsem si pořádně nesáhl na balón a už jsme prohrávali o dva góly, bylo to velice nepříjemné. Pak už bylo těžké něco s výsledkem udělat,“ nechal se slyšet.

Střelec třetí teplické branky Jiří Sabou se trefil po dlouhé době a svým gólem definitivně zmařil šance Slavie na vyrovnání. „Do konce ligy zbývají čtyři kola a stát se může cokoliv. Je škoda, že jsme takto nehráli od začátku soutěže, mohli bychom teď bojovat o nejvyšší příčky,“ řekl a radoval se, že svým gólem přispěl k výhře.

Velkou pochvalu kapitánovi Teplic Pavlu Verbířovi vystřihl Martin Klein. „Všechny góly zařídil Verbíř. Nyní jsme udělali velký krok k Poháru UEFA a také jsem rád, že jsme vítězstvím na dálku pomohli Spartě,“ poznamenal bývalý hráč letenského klubu.

Reklama

Související témata: